Folia onomastica Croatica (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Razred za filološke znanosti, 2007)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja imenoslovlja, u prvome redu hrvatske i slavenske toponimije i antroponimije.