Folia onomastica Croatica - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Razred za filološke znanosti (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Razred za filološke znanosti, 2007)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja imenoslovlja, u prvome redu hrvatske i slavenske toponimije i antroponimije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Keywords: Onomastika -- Serijske publikacije