Mini Me (2009)
Prikaz djevojčice nastao nizom perforacija na poluprozirnim listovima japanskog i kineskog papira koji se preklapaju i tvore poliptih od pet dijelova. Svaki od pet dijelova poliptiha sastoji se od dva lista koji se preklapaju