Discorso sulla Associazione dalmatica : pronunziato dal dr Antonio Bajamonti nella seduta dietale del 2 agosto 1889. - Bajamonti, Antonio (s. n., 1889)
O društvu Associazione Dalmatica i o njegovu financijskom poslovanju kao odgovor na tvrdnje G. Bulata u vezi s tim pitanjem.