Regolamento interno pella Casa di ricovero di Zara. - Casa di ricovero (Zara) ([Zadar : s. n.], 1879)
Unutarnji pravilnik Zaklonice u Zadru.
Keywords: Casa di ricovero (Zara) -- Pravila; Socijalna skrb -- Zadar