Giovanni Squarcina, pittore zaratino (1825—1891). - Brunelli, Vitaliano ([Zadar] : [s. n.], 1912)
O životu i radu slikara Giovannija Squarcine.
Napisao Vitaliano Brunelli.
P.o. : Il Dalmata.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Skvarčina, Ivan -- Biografije; Slikari -- Hrvatska -- Biografije