Zakon dne 13. veljače 1882. krjepostan za Kraljevinu Dalmaciju o obrani poljskog imanja (Narodni list, 1882)
Tekst zakona: općenito o poljskom imanju i poljskim prestupcima te njihovim kaznama, o poljskim čuvarima ...