Giovanni Salghetti-Drioli - Benevenia, Lorenzo (s. n., 1903)
O Giovanniju Salghetti-Drioliju. Sadrži i pisma koja su G. Salghetti-Drioliju uputili P. A. Paravia, N. Tommaseo, L. Ricci i F. Dall'Ongaro od 1851. do 1868.