Giovanni Salghetti-Drioli - Benevenia, Lorenzo ([Zadar : s. n.], 1903)
O Giovanniju Salghetti-Drioliju. Sadrži i pisma koja su G. Salghetti-Drioliju uputili P. A. Paravia, N. Tommaseo, L. Ricci i F. Dall'Ongaro od 1851. do 1868.
Str. [5]: [Predgovor] / Lorenzo Benevenia.
Puno ime autora: Lorenzo Benevenia.
P. o. : Rivista dalmatica ; anno 3, fasc. 1.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Salghétti-Driòli, Francesco -- Biografije; Slikari -- Hrvatska -- Biografije