Higijena i fizično odgajanje djece u drugo doba života (od 2 do 6 godine) - Blache, René Henri; Houlés, Alexis; Le Coin (1885)
Preporuke za higijenu i odgajanje djece u dobi od 2 do 6 godina.
Izv. stv. nasl.: Hygiène et éducation physique de la deuxième enfance (période de 2 à 6 ans)
Puna imena autora: René-Henri Blache, Alexis Houlès.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Dječji razvoj -- Priručnici