Alla Societa operaia di Spalato : che nel giorno 25 agosto 1872 spiega la sua bandiera benedetta : congratulazioni e riflessi - Dević, Ivan, pisac ([s. n.], 1872)
Opat I. Dević pozdravlja osnivanje Splitskoga radničkog društva, uvjeren da ono neće dovesti do propasti mira i dobrobiti domovine te da se neće okrenuti protiv religije. Slijede misli i moralni savjeti, odabrani iz Starog saveza, zatim iz Novog, potom slijede misli Voltaire-a i Rousseau-a.