Natječaj na stipendiju iz Zaklade don Frane Bulića - Bulić, Frane ([Zaklada don Frane Bulića], 1916)
F. Bulić odlučio je osnovati "Zakladu Don Frane Bulića" koja će stipendirati učenike arheologije i povijesti umjetnosti na višim školama.