Il Comune di Zara dal 1874 al 1899 : memorie ([s. n.], 1899)
Politička i pravna povijest 1874-1899. Dalmacije (Zadra) ;uprava, školstvo, zdravstvo, novine i časopisi,političke stranke,povijesna građa; pisano sa autonomaškog stajališta.