Naravoslovne crtice sa sjeveroistočne obale Jadranskoga mora : putopis - Brusina, Spiridion (s. n., 1872)
Znanstveno putovanje u svrhu zoologičkog i zoopaleontologičkog proučavanja sjeveroistočne obale Jadrana.