Rezultati bioloških istraživanja Jadranskoga mora - Hadži, Jovan (Zagreb : Jugoslavenska akademija L. Hartman (St. Kugli), 1915)
Istraživanje vodenih polipa u Jadranskom moru.
P. o.: Prirodoslovna istraživanja Hrvatske i Slavonije ; sv. 7, 11. i 12.
Keywords: Žarnjaci -- Klasifikacija -- Jadransko more