Aglaophenia adriatica n. sp., eine neue Hydroidenform aus der Adria : (mit 2 Figuren) - Babić, Krunoslav, zoolog ([Leipzig : s. n., 1911)
O jednnoj novoj pronađenoj biološkoj vrsti u Jadranskom moru.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Krunoslav Babić.
P. o.: Zoologischen Anzeiger ; Bd. 37, Nr. 25, 1911.
Keywords: Žarnjaci -- Klasifikacija -- Jadransko more