O novoj zemaljskoj bolnici u Splitu - Peričić, Božo (B. Peričić, 1896)
Gdje bi se trebala graditi nova zemaljska bolnica u Splitu i kako bi ona treba biti uređena, te nacrt liječničke službe u šibenskoj i toj budućoj splitskoj bolnici.