I. r. museo d'antichità in Spalato - Dević, Ivan, pisac ([s. n.], 1872)
Autor donosi kratak popis izložaka splitskog muzeja starina, podijeljenih na figuralne spomenike, terakotu, staklo, nakit, na brončane, željezne i olovne predmete, na novčiće, knjige i razne druge predmete.