I. r. museo d'antichità in Spalato. - Dević, Ivan, pisac ([Split] : [s. n.], 1872)
Autor donosi kratak popis izložaka splitskog muzeja starina, podijeljenih na figuralne spomenike, terakotu, staklo, nakit, na brončane, željezne i olovne predmete, na novčiće, knjige i razne druge predmete.
Str. [3—4]: Avvertenza / Giovanni Dević.
Na kraju teksta: Giovanni Dević; izv. oblik imena autora: Ivan Dević.
Na nasl. str. "Spalato" je na nalijeplj. listiću.
Bibliografske bilješke: str. 20.
Keywords: Arheološki muzej (Split) -- Katalog; Arheološki nalazi -- Dalmacija