Alcune piante industriali e medicinali che si riscontrano nel circondario di Zara - Ferrari Cupilli, Simeone ([s. n.], 1884)
Nakon uvoda pisac donosi abecedni popis industrijskih i ljekovitih biljaka sa zadarskog područja, i to na tal. jeziku uz hrv. prijevod i lat. stručni naziv.