Denominazione delle vie e piazze della città di Parenzo. ([S. l. : s. n.], 1909)
Imena ulica i trgova u gradu Poreču.
[Na kraju teksta:] Per la Deputazione comunale il podestà Danelon.
Keywords: Gradske ulice -- Poreč -- Popisi; Gradski trgovi -- Poreč -- Popisi