Pravilnik Spljetskoga muzikalnoga društva "Zvonimira" (Pjevačko društvo "Zvonimir", 1899)
Društvo čiji je cilj njegovati muziku, osobito slavensku. Osnovano je 1884. god. pod imenom Pjevačko društvo "Zvonimir", da bi pravilnikom iz 1899. promijenilo ime u Spljetsko muzikalno društva "Zvonimir".