Pravilnik Spljetskoga muzikalnoga društva "Zvonimira". - Pjevačko društvo "Zvonimir" (Split) ([Split : Pjevačko društvo "Zvonimir"], 1899)
Društvo čiji je cilj njegovati muziku, osobito slavensku. Osnovano je 1884. god. pod imenom Pjevačko društvo "Zvonimir", da bi pravilnikom iz 1899. promijenilo ime u Spljetsko muzikalno društva "Zvonimir".
Sadržaj: I. Ime, cilj i sredstva. II. Članovi. III. Uprava. IV. Skupština. V. Društvena škola. VI. Raspust društva.
Pravilnik odobren 4. IV. 1889.
Keywords: Pjevačko društvo "Zvonimir" (Split); Pjevačka društva -- Split