Pravilnik "Spljetske narodne glasbe". - Spljetska narodna glasba ([Split : Spljetska narodna glasba], 1898)
Glazbeno kulturno umjetničko društvo koji će uveseljavati sve građane Splita.
Om. nasl.
Pravilnik odobren 1. VII. 1877.
Keywords: Spljetska narodna glasba; Pjevačka društva -- Split