Pola vijeka hrvatske umjetnosti : Dom likovnih umjetnosti kralja Petra I. velikog oslobodioca u Zagrebu (Hrvatsko društvo umjetnosti, 1938)
Tektualno riješen plakat crnim i smeđim slovima na bež podlozi. Plakat ima okvir koji se sastoji od pruga različitih širina u smeđoj, bijeloj, crnoj i bež boji