Nesazio : scavi degli anni 1906, 1907 e 1908 - Puschi, Alberto ([S. l.] : [s. n.], 1914)
Iskopine pronađene u istarskom gradiću Nezakciju.
P. o.: Atti e Memorie della Società istriana di archeologia e di storia patria ; vol. 30, 1914.
Viđeni primjerak oštećen, fale zadnja 2 l.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološki nalazi -- Nezakcij