Spalato (s. n., 1670)
U gornjem dijelu grafike tlocrtni prikaz gradskih utvrda, lazareta u luci i kompleks samostana sv. Frane, dok su u donjem dijelu prkazani luka i zaljev u kojem se nalazi više brodova svih veličina i vrsta.