Frammento di pettine in bosso con rappresentanze cristiane - Bulić, Frane ([Rim] : [s. n.], 1902)
O nalazu u Solinu koji je 1900. pohranjen u Arheološkom muzeju u Splitu.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru na kraju teksta; puni i izv. oblik imena autora: Frane Bulić.
P. o.: Nuovo bulletino di archeologia cristiana ; a. VIII, n. 1 e 2, 1902.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološki nalazi -- Solin; Arheološki nalazi -- Salona