Römische Cisterne in Salona - Bulić, Frane ([Beč] : [s. n.], 1898)
O rimskoj cisterni u Solinu.
Nasl. nad tekstom.
Na kraju teksta: Spalato, Jänner 1898. Fr. Bulić; puno ime autora: Frane Bulić.
P. o.: Jahreshefte des österreichischen archäologischen Institutes in Wien : Bd. 1, 1898.
Keywords: Arheološki nalazi -- Salona; Arheološki nalazi -- Solin