Al primo congresso di archeologia cristiana in Spalato : doveroso e cordiale saluto del capitolo della cattedrale - Dević, Ivan, pisac (C. Russo, 1894)
Pozdravni govor na 1. svjetskom kongresu kršćanske arheologije u Splitu i Solinu 1894. godine.