Al primo congresso di archeologia cristiana in Spalato : doveroso e cordiale saluto del capitolo della cattedrale. - Dević, Ivan, pisac (Spalato : C. Russo, 1894)
Pozdravni govor na 1. svjetskom kongresu kršćanske arheologije u Splitu i Solinu 1894. godine.
Sadržaj: str. [3]-5: Venerando congresso: Onorevolissimi signori, ... / Giov. Devich. str. [7]-13: Duomo di Spalato : testimonianze degli scrittori che lo ritengono.
Autor je Ivan Dević.
Keywords: Kršćanske starine -- Dalmacija; Dalmacija -- Crkvena povijest