Crania Salonitana : descrizione di una serie di crani delle sepolture antiche cristiane di Salona (presso Spalato, Dalmazia) : (con 3 tavole III., IV., V. e 5 tabelle) - Horváth, Achatius; Arambašin, Joso ([S. l. : s. n., 1907)
Opis lubanja pronađenih u drevnim kršćanskim ukopima u Solinu.
Nasl. nad tekstom.
Izv. stv. nasl.: Crania salonitanea : Beschreibung einer Reihe von Schädeln der altchristlichen Begräbnisstätte Salonas (bei Spalato, Dalmatien).
Puna imena autora i prevoditelja: Achatius Horváth i Joso Arambašin.
Supplemento al "Bullettino di archeologia e storia dalm." ; a. 1907, n. 5—12.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Starokršćanska arheologija -- Dalmacija; Arheološki nalazi -- Salona -- Rano kršćanstvo