Bibliografia : recensione di alcuni opuscoli risguardanti la questione dei martiri Salonitani : (con tav. n. I e II) - Bervaldi, Josip ([Split : s. n., 1907)
Recenzije djelâ Sveti Dujam, biskup i mučenik / J. S. B. L., Del sepolcro originario di san Doimo, vescovo e martire di Salona / A. C. d. Pietro [tj. Petar Kaer], Ancora del sepolcro originario di san Doimo, vescovo e martire di Salona / A. C. d. Pietro [tj. Petar Kaer], Nešto o sv. Dujmu / Ivan Marković, Osvrt na prigovore pisca u "Hrvatskoj kruni" mojoj brošurici "Nešto o sv. Dujmu" / Ivan Marković. O pitanju jesu li tijela sv. Dujma i sv. Anastazija pokopana u Splitu ili u Rimu.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru na kraju teksta; puno ime autora: Josip Bervaldi.
Supplemento al "Bullettino d'archeologia e storia dalm." ; n. 1-4, a. 1907.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Domnius, -- sanctus -- Biografije; Kršćanski sveci -- Biografije