Interessanti scoperte nel fonte battesimale del Battistero di Spalato : (cappella Palatina del Palazzo di Diocleziano) : (con tav. III—V) - Jelić, Luka, povjesničar ([S. l. : s. n.], 1895)
O zanimljivim otkrićima iz krstionice u Splitu.
Aggiunta, osvrt na članak I. Radića, str. 128—131.
Puno ime autora: Luka Jelić.
Estratto dal Bullettino di archeologia e storia dalmata fascicoli giugno e luglio 1895.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Krstionica sv. Ivana (Split); Arheološki nalazi -- Split -- Srednji vijek