Relazione dell' adunanza generale dell' I. r. instituto archeologico austriaco tenuta a Vienna nel di IV. giugno MCMIII ([s. n.], 1903)
Izvješće sa glavne skupštine Austrijskog arheološkog instituta u Beču održana 4. lipnja 1903.