Relazione dell' adunanza generale dell' I. r. instituto archeologico austriaco tenuta a Vienna nel di IV. giugno MCMIII. ([S. l.] : [s. n.], 1903)
Izvješće sa glavne skupštine Austrijskog arheološkog instituta u Beču održana 4. lipnja 1903.
Nasl. nad tekstom.
Supplemento al "Bullettino di archeologia e storia dalm.", n. 8-11, a. 1903.
Keywords: Epigrafički spomenici -- Dalmacija -- Antika; Arheološki nalazi -- Dalmacija -- Popis