Index epigraphicus Bullettini a. 1903. - Bulić, Frane ([Split] : [Arheološki muzej], 1903)
Popis epigrama sadržanih u časopisu Bullettino di archeologia e storia Dalmata, 1903.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Frane Bulić.
Supplemento al: Bullettino d' archeologia e storia dalm., n. 12, a. 1903.
Keywords: Epigrafički spomenici -- Dalmacija -- Antika; Arheološki nalazi -- Dalmacija -- Popis