... Supplement III zum Segelhandbuch der Adria, 2. Aufl. 1906. ([Pola] : Hydrographischen Amte der K. und K. Kriegsmarine, 1906)
Dodatak priručniku za jedrenje po Jadranskom moru.
Nasl. na str. [XI].
Keywords: Pomorska plovidba -- Jadransko more; Peljarenje -- Jadransko more