[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Bansko vijeće 1848. - 1872.] : [Izvještaji, naredbe, objave, okružnice, pozivi, proglasi, upute, uredbe, vijesti itsl.] - Karletzky, Antonio; Karletzky, Lovro; Župan, Franjo, tiskar (Tip. reg. gov. : Tip. frat. Karletzky ; Brzotiskom Franje Župana, 1848)
Izvještaji, naredbe, objave, pozivi, proglasi itsl. nastajale od 1848. do 1872.