Filologija : časopis Razreda za filološke znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2007)
Časopis Razreda za filološke znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.