Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme = [review for animal feeding, production and feed technology] (Hrvatsko agronomsko društvo, 2006)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene i stručne članke, priopćenja, pregledne članke, referate izložene na znanstvenim i stručnim skupovima, te prikaze iz znanstvene i stručne domaće i strane literature iz područja hranidbe životinja, proizvodnji i tehnologiji krme.