Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva (Hrvatsko agronomsko društvo, 2006)
Časopis za unapređenje stočarstva, objavljuje radove iz reprodukcije, uzgoja i korištenja gospodarskih vrsta domaćih životinja.