Un viaggio artistico sulle rive dell'Adriatico : Spalato, Venezia e Bizanzio - Bertaux, Émile ([Split : s. n.], 1899)
Povjesničar umjetnosti Émile Bertaux osvrnuo se na znamenitosti Splita, Venecije i Bizanta.
Om. nasl.
P. o.: "La Quinzaine" del 16 febbrajo 1899.
Privezano uz: Bullettino di arch. e stor. dalm., a. 1899.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Kulturna baština -- Split; Kulturna baština -- Venecija; Kulturna baština -- Dalmacija