[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Ministarstva, povjerenstva, pojedinci 1848. - 1861.] : [Naredbe, naputci, objave, okružnice, proglasi, saborski članci, upute i uredbe] - Župan, Lavoslav; Župan, Ljudevit (Tiskom dra. Ljudevita Gaja ; Tiskom bratje Županah ; Tip. reg. gov, 1848)
Službeni spisi (ministarstava, povjerenstva) i tri saborska članka o odnosu kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije prema Kraljevini Ugarskoj (datiraju iz 1861.)