Zaklada Kultura nova - Zaklada "Kultura nova" (Zagreb) (Zagreb : Zaklada Kultura nova, 2011)
Web stranice Zaklade koja pruža stručnu i financijsku potporu programima organizacija civilnog društva u kulturi.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.4.2013. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.3.2021.)
Keywords: Zaklada "Kultura nova" (Zagreb); Zaklade -- Hrvatska; Civilno društvo -- Hrvatska