[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Bakar, Rijeka, Senj, Sisak i Varaždin 1848. - 1875.] : [Govori, molbe, objave, oglasi, popisi, pozivi i predstavke] - Karletzky, Antonio; Karletzky, Giuseppe; Rezza, Ercole; Platzer, Josip, st; Platzer, Josip, ml (Tip. fratelli Karletzky : Tip. di Ercole Rezza : Tipo.-lit. fiumano, Tiskom Platzera i sina, 1848)
Zbirka govora, molbi, objava, oglasa, popisa, poziva itd. za nekoliko hrvatskih gradova: Bakar, Rijeka, Senj, Sisak i Varaždin