Il palazzo di Diocleziano e Il II della Diocleide - Zarbarini, Grgur (s. n., 1890)
Zarbarinijev rad o Dioklecijanovoj palači, te njegov prijevod epa Dioclias J. Čobarnića, nakon čega slijede dalmatinske pjesme u prijevodu P. Kamenarovića.