Ad Adolfo Mussafia gli studenti italiani della Dalmazia : MDCCCLV-MCMIV - Dević, Ivan, pisac (Societa degli studenti italiani della Dalmazia, 1904)
Radovi posvećeni talijanskom filologu rodom iz Splita Adolfu Mussafii (Split, 1835. - Firenze, 1905.). Bio je prvi redoviti profesor romanistike u Beču.