Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske (Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske, 2000)
Web stranice zbora s ciljem promicanja snowboarda te centralno mjesto za jedinstveno osposobljavanje, školovanje i doškolovanje, učitelja i trenera snowboarda te pripravnika.