Index epigraphicus Bullettini a. 1904. - Bulić, Frane ([Split : Arheološki muzej, 1904)
Popis epigrama sadržanih u časopisu Bullettino di archeologia e storia Dalmata, 1904.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Frane Bulić.
Supplemento al: Bullettino d' archeologia e storia dalm., n. 12, a. 1904.
Keywords: Epigrafički spomenici -- Dalmacija -- Antika; Arheološki nalazi -- Dalmacija -- Popis